Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Пловдив работи активно по всички големи проекти

...
Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Пловдив работи активно по всички големи проекти
Коментари Харесай

ВиК Пловдив призна: Имаме финансови затруднения, нормално е

Водоснабдяване и канализация “ ЕООД – Пловдив работи интензивно по всички огромни планове на територията на Пловдивска област. Това заявява шефът на сдружението инж. пред регионалния шеф на област Пловдив. Темата на работната им среща бе положението на ВиК мрежата като част от сериозната инфраструктура в подтекста на подготовката на идните парламентарни избори. 

Инж. Кулишев изясни, че няма заплаха от спиране на водоснабдяването поради неплатени сметки за ток от страна на  " ВиК-Пловдив “. Преди дни е платена 30 на 100 от дължимата сума, а останалата част ще бъде погасена, откакто сдружението получи утвърдените от постоянното държавно управление финансови обезщетения за предходните три месеца.

" Имаме цялостното право на тях, тъй като ние не сме повишавали таксите за водата, макар скока на цената на електрическата енергия. Нормално е да имаме известни усложнения, изключително при реализирането на капиталовата ни стратегия по създаване на нови мрежи и пречиствателни уреди “, изясни инж. Кулишев. Продължава работата по доизграждане и реорганизация на ВиК системи на територията на общините Пловдив, Карлово, Хисаря, Асеновград, Първомай и Стамболийски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР